Gurmánska misia (1) Obkukaný šalát z Francúzska
1. Obkukaný šalát z Francúzska
Napodobniť Francúzsku kuchyňu, jej jedinečné kombinácie, vône, chute, to chce skutočnú dávku kuchárskeho umenia. Preto začneme pozvoľna "obyčajným" šalátom, ktorý však v sebe ukrýva viac, než by ste čakali. A o tom sme presvedčili aj nášho hosťa, kňaza, verbistu .... (Andrej Lojan).
1. Obkukaný šalát z Francúzska
Napodobniť Francúzsku kuchyňu, jej jedinečné kombinácie, vône, chute, to chce skutočnú dávku kuchárskeho umenia. Preto začneme pozvoľna "obyčajným" šalátom, ktorý však v sebe ukrýva viac, než by ste čakali. A o tom sme presvedčili aj nášho hosťa, kňaza, verbistu .... (Andrej Lojan).
Mohlo by vás zaujímať:
JEDEN NA JEDNÉHO
AKO SA DOBRE PRIPRAVIŤ NA SPOVEĎ?
s Gabrielou Marchevskou a Felixom Jánom Tkáčom, OFMCap.
U NIKODÉMA
JOZEF TOMKO - OSOBNOSŤ, ČLOVEK
pri príležitosti nedožitých 100 rokov
PRÍHOVORY
PÔSTNE ZAMYSLENIE KARDINÁLA CANTALAMESSU
„Ja som Cesta, Pravda a Život“ - 5. pôstna kázeň
TELEVÍZNA DUCHOVNÁ OBNOVA
KROKY VIERY V MODLITBE - OTČE NÁŠ, 5. ČASŤ
káže dp. Pavol Reisel