Gurmánska misia (2) Pstruh v alobale
2. Pstruh v alobale
Dobre upečený pstruh na pahrebe, servírovaný v prírode... to je priam dokonalá kombinácia. No ak dostanete chuť na rybacinu, nemusíte za každých okolností bežať do lesa, či k rybníku. Aj domáca rúra a kus alobalu vedia urobiť divy. A ryba nesmie chýbať ani na kuchynskom stole moderátorky STV, Natálie Žembovej.
2. Pstruh v alobale
Dobre upečený pstruh na pahrebe, servírovaný v prírode... to je priam dokonalá kombinácia. No ak dostanete chuť na rybacinu, nemusíte za každých okolností bežať do lesa, či k rybníku. Aj domáca rúra a kus alobalu vedia urobiť divy. A ryba nesmie chýbať ani na kuchynskom stole moderátorky STV, Natálie Žembovej.
Mohlo by vás zaujímať:
JEDEN NA JEDNÉHO
DIGNITAS INFINITA
s Gabrielou Marchevskou a Jánom Viglašom
ŽIVÉ OBRAZY
ŽIVÉ OBRAZY (20)
Si to ty?
SVÄTÉ OMŠE
ĎAKOVNÁ SVÄTÁ OMŠA ZA 10 ROKOV SLOVA+
celebruje a káže Mons. Jozef Haľko, bratislavský pomocný biskup
vKONTEXTE
AKCIA K A AKCIA R
ZÁZNAMY MIMORIADNYCH UDALOSTÍ
10 ROKOV SLOVA+
záznam sprievodného programu