Gurmánska misia (2) Pstruh v alobale
2. Pstruh v alobale
Dobre upečený pstruh na pahrebe, servírovaný v prírode... to je priam dokonalá kombinácia. No ak dostanete chuť na rybacinu, nemusíte za každých okolností bežať do lesa, či k rybníku. Aj domáca rúra a kus alobalu vedia urobiť divy. A ryba nesmie chýbať ani na kuchynskom stole moderátorky STV, Natálie Žembovej.
2. Pstruh v alobale
Dobre upečený pstruh na pahrebe, servírovaný v prírode... to je priam dokonalá kombinácia. No ak dostanete chuť na rybacinu, nemusíte za každých okolností bežať do lesa, či k rybníku. Aj domáca rúra a kus alobalu vedia urobiť divy. A ryba nesmie chýbať ani na kuchynskom stole moderátorky STV, Natálie Žembovej.
Mohlo by vás zaujímať:

U NIKODÉMA
DÔSTOJNOSŤ V ROZDIELNOSTI
dôstojná komunikácia aj napriek rozdielnym názorom je kľúčová

LUXÁREŇ
LUXÁREŇ (376)
o výsledkoch narodeninovej súťaži a zmena frekvencie vysielania

DOMA JE DOMA
ZAHRAJME SA SPOLU A ZAHRAJME SI SPOLU
rozprávanie a hranie a hranie sa s Martinou Ostatníkovou, Milou Medvedovskou, Danielom Špinerom a manželmi Mikulášovcami

A TERAZ ČO?
OSTALO SVÄTÉ PÍSMO V PRIEBEHU STOROČÍ NEZMENENÉ?
s Ondrejom Chrvalom

EDEN
SPOMIENKY NA CESNAK A CIBUĽU
cesnak a záhrady exercičného domu jezuitov v Prešove