Gurmánska misia (2) Pstruh v alobale
2. Pstruh v alobale
Dobre upečený pstruh na pahrebe, servírovaný v prírode... to je priam dokonalá kombinácia. No ak dostanete chuť na rybacinu, nemusíte za každých okolností bežať do lesa, či k rybníku. Aj domáca rúra a kus alobalu vedia urobiť divy. A ryba nesmie chýbať ani na kuchynskom stole moderátorky STV, Natálie Žembovej.
2. Pstruh v alobale
Dobre upečený pstruh na pahrebe, servírovaný v prírode... to je priam dokonalá kombinácia. No ak dostanete chuť na rybacinu, nemusíte za každých okolností bežať do lesa, či k rybníku. Aj domáca rúra a kus alobalu vedia urobiť divy. A ryba nesmie chýbať ani na kuchynskom stole moderátorky STV, Natálie Žembovej.
Mohlo by vás zaujímať:
LUXÁREŇ
LUXÁREŇ (415)
aj o tom, čo nás čaká v roku 2025
Gu100
SUPERTÍM: GU100 A VERKA (8) DÔVEROVAŤ BOHU
ZÁZNAMY MIMORIADNYCH UDALOSTÍ
SILVESTER 2024
záznam hudobno-zábavného večere
vKONTEXTE
SVÄTÁ JANA Z ARKU
SVÄTÉ OMŠE
KRST KRISTA PÁNA
celebruje a káže dp. Ján Macej, OFMCap.