13.10.2010
Zobrazené 6034x

Gurmánska misia (2) Pstruh v alobale

2. Pstruh v alobale

Dobre upečený pstruh na pahrebe, servírovaný v prírode... to je priam dokonalá kombinácia. No ak dostanete chuť na rybacinu, nemusíte za každých okolností bežať do lesa, či k rybníku. Aj domáca rúra a kus alobalu vedia urobiť divy. A ryba nesmie chýbať ani na kuchynskom stole moderátorky STV, Natálie Žembovej.

2. Pstruh v alobale

Dobre upečený pstruh na pahrebe, servírovaný v prírode... to je priam dokonalá kombinácia. No ak dostanete chuť na rybacinu, nemusíte za každých okolností bežať do lesa, či k rybníku. Aj domáca rúra a kus alobalu vedia urobiť divy. A ryba nesmie chýbať ani na kuchynskom stole moderátorky STV, Natálie Žembovej.

Ďalšie časti v archíve

Tipy z E-SHOPU

Reklamní partneri
SlovoKatolicke novinyradiovaticanavyveska bodka skMelinaACNtkkbsLumen