TV program

32. týždeň

6:45

premier

Závislosti: Joint náš každodenný

Marihuana. Existuje viacero mýtov o bezúhonnosti tejto fotogenickej drogy. Existuje aj viacero svedectiev o tom ako sa táto rastlinka zašúľaná do tzv. jointu dokáže škeriť tomu, kto jej kúzlu podľahne. Dokument zachytávajúci svedectvo Radoslava Hrušku a jeho manželky Vladimíry.

7:00

premier

Svätá omša

Vysielanie je predovšetkým ako služba pre chorých a nepohyblivých.

7:30

premier

Ruženec (Radostný ruženec)

Modlitba posvätného ruženca.

8:05

Doma je doma (Veriť napriek problémom - Elias Vella)

Popoludňajšia publicistika. Elias Vella, exorcista z Malty, prichádza na Slovensko už niekoľko rokov, aby povzbudil veriacich na duchovných cvičeniach zameraných najmä na vnútorné uzdravenie a prehĺbenie dôverného vzťahu so živým Bohom. Veriť napriek problémom je téma, o ktorej budeme hovoriť s pátrom Eliasom v rámci relácie Doma je doma. Moderuje Marek Hyravý.

9:05

Vlastná cesta

Svieža 90-tnička, ktorá lieta medzi oceánmi bez doprovodu. 70 rokov už trvá misia sestry Terézie Mrázovej v Brazílii z Kongregácie Notre Dame - Kanonistky sv. Augustína. Kde sa narodilo povolanie pre túto zvláštnu misiu?

9:30

Moja misia - Rašaj (Nemecko)

Rašaj po cigánsky znamená „čarodejník, šaman, kňaz“. Rašaj komunikuje s nadprirodzeným svetom, a preto sa u cigánov teší zvláštnej úcte. Na týždennej púti v Oberlősterne poskytuje cigánom náboženský servis rašaj Jozef Lančarič.

10:00

premier

Generálna audiencia

Priamy prenos, v ktorom sa Svätý Otec pravidelne stretáva s pútnikmi, ktorí prichádzajú navštíviť Sväté mesto a prihovára sa im.

11:10

Závislosti: Joint náš každodenný

Marihuana. Existuje viacero mýtov o bezúhonnosti tejto fotogenickej drogy. Existuje aj viacero svedectiev o tom ako sa táto rastlinka zašúľaná do tzv. jointu dokáže škeriť tomu, kto jej kúzlu podľahne. Dokument zachytávajúci svedectvo Radoslava Hrušku a jeho manželky Vladimíry.

11:30

Chvály (Rómske formačné centrum)

Modlitba chvál rôznych spoločenstiev.

12:00

Anjel Pána

Záznam z nedeľnej modlitby Svätého Otca s krátkym zamyslením.

12:15

Chvály (Čičava)

Modlitba chvál rôznych spoločenstiev.

12:50

Doma je doma (Deti v spoloČNOSTI - vernosť)

Popoludňajšia publicistika. V rámci cyklu Deti v spoloČNOSTI budeme hovoriť o vernosti. Hosťami budú manželia Bošackí, skupinka detí zo Zemianskych Kostoľan a skupinka detí z Bratislavy. Moderuje Zuzana Chanasová.

13:50

Vnútorné uzdravenie (2)

Záznam zo seminára pátra Eliasa Vellu v Trenčíne.

15:00

Božie milosrdenstvo

Modlitba k Božiemu milosrdenstvu.

15:15

Z prameňa

Čítania a evanjelium zo dňa.

15:30

Ruženec z Lúrd (Slávnostný ruženec)

Záznam modlitby ruženca z Lúrd.

16:05

Odsúdení na spolunažívanie v dobrom

Dokumentárny film o spolunažívaní majority a rómskej menšiny na Slovensku.

16:35

Správy zo Svätej zeme

Udalosti zo Svätej zeme, informácie o živote miestnych kresťanských komunít, spravodajstvo z miest spojených so životom Ježiša Krista.

17:00

Animované biblické príbehy (10) (Elizeus)

Keď sa z neba prihnal ohnivý koč a odniesol preč proroka Eliáša, jeho plášť dopadol k nohám Elizea. Odteraz bude Elizeus Božím hovorcom. Príbeh nás povedie životnou cestou tohto veľkého muža – od uzdravenia veliteľa sýrskeho vojska Naámana a vyliečenia horkej vody, až po vzkriesenie chlapca. Deťom, ale aj celej vašej rodine poodhalí princípy, ktoré viedli Elizea do vernej služby pre Boha. Prekrásne spracovanie, energická hudba a vernosť biblickému textu sú zárukou hodnotne stráveného času.

17:30

premier

Doma je doma (Sila)

Popoludňajšia publicistika. Kto je silný človek? Súvisí sila so svalmi, alebo viac s duchom? Pali Danko hľadá odpovede u troch špeciálnych hostí - extrémneho siláka, muža na vozíku a bývalého SBS-kára. Hostia: Juraj Zlocha, Marcel Šerý (silák Absolón), Jaroslav Mačovský.

18:30

premier

Rozprávočka

Biblické príbehy.

18:40

Ruženec z Lúrd (Ruženec svetla)

Záznam modlitby ruženca z Lúrd.

19:10

Z prameňa

Čítania a evanjelium zo dňa.

19:30

premier

Listy z osamelého ostrova (List do Pergamonu)

V tomto dokumentárnom seriáli navštevuje Mark Finley prekrásne miesta v Turecku a na ostrove Patmos. Ich výber však nie je náhodný. Mark Finely vlastne putuje po miestach, ktorým boli určené asi najznámejšie a najprekladanejšie listy.

20:00

premier

Závislosti: Zabetónovaný v Bohu

Punk, cigarety, alkohol, ťažké gestá a drsný slovník. Aj taká bola minulosť súčasného pracanta na poli evanjelizácie, Branislava Škripeka. Prišiel Boh, zaklopal a vstúpil. On vymenil gestá, slovné spojenia, hudbu v slúchadlách. Rovnako aj kurz.

20:10

premier

Krédo: Viera Cirkvi (6)

Čo je viera? V čo veríme? Aká je viera Katolíckej Cirkvi? Séria päťminútových dokumentov o viere so zaujímavými videami a anketami, vnáša trochu svetla do týchto otázok.

20:20

premier

Fundamenty (3)

Diskusná relácia, ktorá rozoberá Katechizmus Katolíckej cirkvi.

21:15

Hudobné pódium

Hudba v jej najrozličnejších podobách znie na koncertných pódiách. Hudobné pódium TV LUX nás prostredníctvom kamier a mikrofónov na tieto miesta pódia zavedie.

21:55

Doma je doma (Sexuálne zranenia - Dawn Eden)

Popoludňajšia publicistika. Uzdraveniu sexuálnych zranení za pomoci svätých sa vo svojej knihe venuje spisovateľka a žurnalistka Dawn Eden, ktorá navštívila Slovensko, aby vydala svedectvo, že Boh i túto oblasť nášho života môže uzdraviť. Spolu s hosťom p.Jozefom Hegglinom, misionárom zo Švajčiarska rozprávajú na danú tému. Moderuje Zuzana Chanasová.

22:50

Z prameňa

Čítania a evanjelium zo dňa.

23:00

Záver vysielania

  • Premiéra
    Premiéra
  • Pre deti
    Pre deti
  • Pre nepočujúcich
    Pre nepočujúcich

Tipy z E-SHOPU

Reklamní partneri
Slovo +LumentkkbsACNradiovaticanaKatolicke novinySlovo